SOMMERUTSTILLING SØGNE GAMLE PRESTEGÅRD 2017

Søndag 2. juli åpnet Søgne Gamle Prestegård sin årlige sommerutstilling. I år er var jeg så heldig å få delta sammen med 4 andre kunstnere.  Karen Klim, en av Norges fremste glassblåsere kom med sitt vakre glass. Vår lokale billedkunstner gjennom mange år Tone Svaland Holberg, Dag Bratsbergsengen men sine underlige keramikkskulpturer og Oddleiv Mollestad med malerier.


Sørlandets Kunstmuseum åpnet lørdag 25 april utstillingen "Å BYGGE EN SAMLING"  Dette er en unik utstilling som er kjøpt inn for gaven SKMU har motatt av Nicolai Tangen. Disse midlene er øremerket  innkjøp av kunsthåndverk. Som utøvende kunsthåndverker er det en fantastisk begivenhet å bli innkjøpt i museets samling, og å få være med på denne spektakulære utstillingen.


DESIGNERNES JULEMARKED 2017


 

CHAMPAGNE SILKE KONSERT SMÅMAT OG SMYKKER PÅ BØLGEN OG MOI    10.NOVEMBER 


ITAMI INTERNATIONAL JEWELRY EXHIBITION
JAPAN, NOVEMBER 2015

En fantastisk reise i kunst og kultur. En uke i Japan, hvor hager, templer, mønstre, arkitektur, rytmer i skjønn forening med min datter sto i sentrum. Magisk var det.


Workshop i Braunvald, Sveits
August 2015

I de vakreste omgivelser, blant snødekte fjell og grønne åser, deltok jeg på workshop i Sveits. Den japanske professoren Kimiaki Kageyama, var kommet fra Japan for å videreformidle flere tradisjonelle Japanske teknikker. Vi jobbet med å lage forskjellige legeringer med stort innhold av kobber, sølv og gull. Dette ble så farget og kokt i bad, slik at det fikk en sort fin farge. Deretter lærte vi forskjellige teknikker som å legge gull og sølv oppå metallet og også ved å gravere et spor og legge tråd ned. Flotte effekter som jeg håper å kunne øve meg på og å bruke i mine arbeider.


slowtime, odderøya open
april 2013

Tilsammen var over 90 kunstnere, designere og kreative store og små involvert i dette prosjektet. Publikum ble invitert til å være med ved å brodere på en solstol. Det var mye liv og røre under Odderøya Open, og de vakre omgivelser var med på å skape en avslappende atmosfære rundt arrangementet. 

www.odderoya.no
Utstillere: Mari Melås /Cecilie Høgås / Arne Vilhelm Tellefsen / Camilla Prytz / Ane Fosse Tollerød / Lene Dalgård / Hege S Lerøen / Tine Nygård / Ida-Marie Hellenes / Clodrik Comet / Magne Myhren / Hans Bentsen / Ingunn Fjelde Sandvikmoen / Marit Kvaale / Eva Marit Edwardsen / Odderøya Barnehage / Anna Berthelsen
+ Publikum


Galleri Pos - sommerutstilling
sommeren 2010

bilde.PNG

FØRjulsutstilling i lillesand kunstforening
desember 2010

Juleutstilling Lillesand Kunstforening 2010.jpg

Det kosteligste smykke - påskeutstilling
april 2010

Påske utstiling.jpg

Nederland del1.jpg